Uw winkelmandje
GRATIS doosje garnaalkroketten van 19/05/2022 tem 29/05/2022 (bestellingen vanaf 60 euro)
Blog

3 onbekende pareltjes uit ons assortiment

Black Tiger gamba's, Argentijnse garnalen en Patagonische inktvis

In ieder van ons schuilt een gezellig gewoontebeestje. Maar waarom niet eens wat anders proberen? Don’t miss out! Maak kennis met 3 onbekende pareltjes uit ons diepvriesvis assortiment.

Black Tiger gamba’s

Laat je je vaak afschrikken door het pellen en ontdarmen van garnalen? Kies dan voor onze body peeled Black Tiger gamba’s. Deze kan je zonder veel moeite op de BBQ of de grill leggen. De Black Tiger, de Aziatische broer van de gamba, heeft een stevige structuur en is ideaal voor zowel voor- als hoofdgerechten.

Gepelde Argentijnse garnalen

gepelde Argentijnse garnalen

Daar waar de meeste garnalen gekweekt worden in kweekvijvers is de Argentijnse garnaal een soort die in de oceaan wordt gevangen voor de kusten van Argentinië. Deze garnaal groeit in koud water, net zoals onze Noordzeegarnaal waardoor ze meer smaakt heeft. De gepelde en ontdarmde variant is bovendien enorm makkelijk om mee te werken. Ze heeft een unieke, kreeftachtige smaak. Buen apetito!

Leuk weetje: de Argentijnse garnaal is van nature rood.

Patagonische inktvis

Inktvis kan waanzinnig lekker zijn en is eigenlijk heel makkelijk om klaar te maken. De Patagonische inktvis wordt in een heel specifiek gebied gevangen en is zeer smakelijk op de grill. Garneer na het grillen met wat balsamico en geniet van de pure smaak!


Hou je het toch liever bij een scampi of een mooi stuk kabeljauw? No worries! Bij Gambas at Home heb je een uitgebreid aanbod aan diepvriesvis. Voor ieder wat wils! 

Ga naar de webshop


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel