Uw winkelmandje
Blog

Culinaire wereldreis met Gambas at Home

Is je vakantie al achter de rug of ben je nog van alles aan het plannen? Met Gambas at Home nemen we je alvast graag mee op een culinaire wereldreis. We beginnen dichtbij en gaan steeds verder. Maak kennis met onze lekkere producten.

Dichtbij

Zin in een vakantie dichtbij? In Nederland ontdekken we heerlijke langoustines. Deze zijn niet alleen lekker, maar ogen ook leuk op het bord.

Zakken we verder af naar het Zuiden dan is Spanje the place to be: heerlijke inktvis, calamares romana of gekookte gamba’s. Een instant vakantiegevoel met deze pure producten!

    

Amerikaanse Oostkust

We reizen verder en steken de Atlantische Oceaan over. Aan de Amerikaanse Oostkust zien we de scallop vissers aan het werk. Adembenemend hoe ze deze delicatessen uit het water halen.

Zuid-Amerika

We zakken verder af naar het Zuiden, daar zijn Peru en Ecuador landen om zeker niet te vergeten: vriesverse vannamei garnalen, Sint-Jacobsvruchten uit de baaien van Peru, dosidicus reuzeninktvis: je treft ze er allemaal aan.

  

Producten van Gambas at Home komen van over heel de wereld.

Azië

Ook Azië doen we zeker aan. Al was het maar om de vele zeewiersalades, zo typisch voor de Aziatische keuken te ontdekken. De meest gekende is de wakame zeewiersalade. Perfect om bij sushi te serveren. Minder gekend zijn de rode shiso of zwarte hijiki salades.

   

Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland zijn er dan weer Greenshell mosselen om te ontdekken doordat hun schaal de mooie groene kleur heeft. Ook gekend onder de naam Kiwi mosselen.

Afrika

Eindigen doen we in Afrika waar gigantische wildgevangen Black Tigers een ware verwennerij zijn. Deze gambas doen je watertanden. Met kop en schaal ogen ze mooi op je bord.

Ook de Atlantische tong mag er best zijn. Klassieker daar blijft de Sole Meunière.           

     

Kortom, vanuit elke hoek van de wereld hebben we wel iets in voorraad. (Wat we voorlopig nog niet in ons assortiment hebben zijn onder andere oesters, kreeft en krab)

Aan jou de keuze

Delicieuze groeten
Anoek - Customer service


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel