Uw winkelmandje
Blog

Wij leveren met onze eigen leverdienst!

Wie ons reeds kent, zal onze bestelwagen al gezien hebben. Deze komt tot aan jouw deur met de diepvriesproducten op de juiste temperatuur. 

 

Uiteraard doen we onze uiterste best om jouw diepvries goederen tijdig, ijskoud en veilig te leveren. De juiste diepvriestemperatuur kunnen we garanderen doordat de leveringen met onze eigen diepvries bestelwagen worden uitgevoerd, dat betekent dat de producten vanuit ons diepvriesmagazijn tot aan jouw deur op diepvriestemperatuur vervoerd worden, zodat de koudeketen gerespecteerd blijft.

 


Gambas at home online bestellen magazijn en eigen bestelwagen

 

Niet alleen nu in deze tijden is veiligheid belangrijk. Daarom zorgen we er altijd voor dat de bestellingen met de grootste zorg worden klaargemaakt.

De producten zitten verpakt in een mooi en stevig karton.
Bovendien wordt onze bestelwagen volgens een reinigingsplan regelmatig schoongemaakt zodat de producten steeds in de beste omstandigheden worden aangeleverd.

Op deze manier kunnen onze leveringen zo vlot en veilig mogelijk verlopen! We blijven jullie steeds telefonisch op de hoogte brengen van de leverdag en het leveruur.
Eventuele opmerkingen mogen in de bestelling genoteerd worden, dan houden we daar graag rekening mee. 
We plannen zelf onze routes, daarom kunnen we 100% garanderen dat alles naar wens verloopt en dat goederen ook bij jouw thuis op -18°C toekomen.

Met delicieuze groeten

Gambas at home online bestellen, ons team

Anoek, Maaike, Sara, Steven en Sven

 


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel