GRATIS rivierkreeftenvlees van 01/03 tem 07/03 bij bestellingen boven 60 euro!
Uw winkelmandje
Blog

Heerlijk ‘eindejaren’ met de diepvries visproducten van Gambas at Home

Een gevarieerd en lekker feestmenu samenstellen, het is niet altijd even makkelijk. Echte fijnproevers kiezen voor vis als hapje, voor- of hoofdgerecht. Vis is de ideale kandidaat om je feestmenu licht te houden én er zijn heel veel combinaties mogelijk.

Het perfecte feestmenu: vis als voor- of hoofdgerecht

Bij Gambas at Home, dé specialist voor diepvries vis, schaal- en schelpdieren vind je een divers aanbod aan lekkers uit de zee. Typische eindejaarsproducten zijn grote Tijgergamba’s, Argentijnse garnalen, Sint-Jacobsvruchten of Langoustines. Een voor een klasse producten die tijdens kerst en nieuw perfect tot hun recht komen aan tafel!Mag het voor jou dit jaar net eens iets anders zijn dan een varkenshaasje of kalkoen? Kies dan voor een feestelijk visgerecht. Denk bijvoorbeeld aan venusschelpen met serrano en tomatensalade als voorgerecht of tongrolletjes met sint-jakobsvruchten, kreeftensaus en garnalen. Met vis kan je alle richtingen uit!  

Vis bij het aperitief

Niets beter dan een hapje bij een drankje. Wist je dat je in onze webshop ook finger food kan bestellen? Denk aan lenterolletjes, calamares of scampi fritti. Deze hapjes zijn snel klaar en vragen weinig moeite, ideaal wanneer je veel gasten hebt. Voeg een sausje toe, presenteer op een leuk bordje en uitdelen maar! 

Bestel je vis rechtstreeks bij een specialist

Wat maakt ons uniek? Wij zijn gespecialiseerd in seafood én dat is veel meer dan garnalen alleen. Bij ons koop je rechtstreeks, zonder tussenschakels, bij de specialist. Veel van onze producten vind u niet in de lokale supermarkt. We garanderen producten met een uitmuntende smaak, een exclusief aanbod voor mensen die belang hechten aan de kwaliteit van wat ze eten.

“Een webshop voor mensen die van lekker eten houden, die zoeken naar iets extra om zichzelf of hun gasten te verwennen.”

Lekker eten hoeft je portemonnee geen pijn te doen. Kwaliteitsproducten die lang houdbaar zijn, minstens 12 maanden na aankoop, die vind je in de online shop van Gambas at Home.

Cadeautip voor foodies

Wil je iemand eens echt goed verrassen? Geef dan de Gambas at Home cadeaukaart! Daarmee kiest de ontvanger zelf het perfecte cadeau uit ons diepvries seafood assortiment. 

Meer zin in inktvis, vis om te grillen of mosselen? Bekijk ons aanbod in onze webshop! Hopelijk kunnen wij jou helpen om je feestmenu om te toveren tot het lekkerste menu. 

Een vrolijke kerst en een gelukkig nieuwjaar van het volledige Gambas at Home team! 

Stel nu je feestmenu samen


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel