Uw winkelmandje
Blog

Levering van A tot Z

Diepvries aan huis geleverd? Ik hoor velen al denken “dat kan nooit diepvries toekomen” of “dat geloof ik niet”.

gambas at home logistiek

Wel, toch is het zo. De producten staan opgeslagen en bewaard in een gigantisch diepvriesmagazijn, waar de temperatuur ongeveer minus 25°C bedraagt. De bestellingen worden eveneens klaar gemaakt in een diepvriescel, om zo de temperatuur te kunnen behouden. Hier wordt jouw order gepickt en in een isolerende thermozak gestoken, met het nodige droogijs om de koude vast te houden.
Deze box blijft tot +/- 15u30 in deze diepvriescel met een temperatuur van minus 18°C of kouder.

Gambastahome online bestellen order picking

Daarna gaat de box op transport naar Bpost/Redjepakketje. De dag nadien rijden de bekende camionettes uit om aan huis/op het werk te leveren tussen 8 en 17u (in België - op woensdag, donderdag en vrijdag) of 18 en 22u (in Nederland - enkel op donderdag).
Deze procedure werd uitvoerig getest en de temperatuur van de producten is ten allen tijde bewaard gebleven, gedurende heel het traject.

(Belangrijke kanttekening : bij diepvries goederen moet je de kerntemperatuur van het product meten,  niet de lucht van de box, want deze zijn verschillend!)

gambasathome online bestellen verpakking

Bpost/Redjepakketje stuurt je een track&trace code zodat je weet dat je bestelling onderweg is.

Bij levering geeft de chauffeur het pakketje af, jij doet het open, haalt de producten eruit en het droogijs is intussen bijna vervlogen.

Gezien de aard van onze producten diepvries is, is het wel absoluut noodzakelijk dat je er alles aan doet dat de producten in ontvangst genomen kunnen worden. Eens uit de diepvries, zijn ze natuurlijk maar beperkt houdbaar (ook met droogijs). Het is niet zo dat het pakketje in de brievenbus past. Het kan omwille van de transittijd ook niet in een postpunt geleverd worden.
Ben je even niet thuis, hang dan een briefje. Laat je het op het werk leveren? Dit kan je gerust naast jouw bureau laten staan tot 's avonds en dan thuis direct in de vriezer steken.

gambasathome online bestellen bpost logistiek

Leveringen zijn momenteel nog beperkt tot België & Nederland. Wij zijn aan het bekijken om dit uit te breiden.

Om jouw bestelling aan te leveren op woensdag, donderdag of vrijdag (voor België) dient deze ons ten laatste de dag voordien voor 11u00 te bereiken, tenzij het een feestdag is, dan schuift de levering op.
Om te leveren op donderdagavond (voor Nederland), moet je bestelling op woensdag voor 11u00 bij ons binnen komen.

 gambas at home logistiek

De kwaliteit van onze producten en onze service ligt ons nauw aan het hart, wij horen graag feedback of eventuele verbeterpunten. Enkel door jullie vragen/opmerkingen kunnen wij onze manier van werken aanpassen om je zo nog beter van dienst te zijn.

 

Delicieuze groetjes
Sara - Customer service


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel