Uw winkelmandje
Blog

Levering van A tot Z

Diepvries aan huis geleverd? Ik hoor velen al denken “dat kan nooit diepvries toekomen” of “dat geloof ik niet”.

gambas at home logistiek

Wel, toch is het zo. De producten staan opgeslagen en bewaard in een gigantisch diepvriesmagazijn, waar de temperatuur ongeveer minus 25°C bedraagt. De bestellingen worden eveneens klaar gemaakt in een diepvriescel, om zo de temperatuur te kunnen behouden. Hier wordt jouw order gepickt en in een isomobox gestoken, met de nodige koelelementen om de koude vast te houden.
Deze box blijft tot +/- 10u00 in deze diepvriescel met een temperatuur van minus 18°C of kouder.

 gambas at home diepvriesmagazijn

Daarna gaat de box op transport naar PostNl en vanaf 17u00 rijden de bekende PostNl camionettes uit om aan huis te leveren.
Deze procedure werd uitvoerig getest en de temperatuur van de producten is ten allen tijde bewaard gebleven, gedurende heel het traject.

(Belangrijke kanttekening : bij diepvries goederen moet je de kerntemperatuur van het product meten,  niet de lucht van de box, want deze zijn verschillend!)

 gambas at home isomobox

PostNl stuurt je rond de middag een update van de geschatte levertijd die avond tussen 17u00 en 22u00 met een venster van 1 uur. Rond 17u00, als de camionettes uitrijden, krijg je een concreter uur doorgestuurd wanneer je de goederen thuis mag verwachten.

Bij levering doet de chauffeur de isomobox open,  hij haalt de diepvries tas eruit en neemt de isomobox terug mee, niet alleen goed voor het milieu (minder afval), maar ook herbruikbaar voor ons. En zo heb jij geen onhandige isomobox in de berging/garage staan.

Gezien de aard van onze producten diepvries is, is het wel absoluut noodzakelijk dat je er alles aan doet dat de producten in ontvangst genomen kunnen worden. Eens uit de diepvries, zijn ze natuurlijk maar beperkt houdbaar. Het is niet zo dat de chauffeur dit zomaar kan achterlaten of in de brievenbus steken.

 gambas at home postnl

Leveringen zijn momenteel nog beperkt tot Vlaanderen en Brussel, meer bepaald postcodes 1000 tem 3999 en 7900 tem 9900.  Zodra onze logistieke partner dit kan uitbreiden, kunnen wij ook het nodige doen.

Om jouw bestelling aan te leveren op dinsdag, woensdag of vrijdag dient deze ons ten laatste de dag voordien voor 12u00 te bereiken, tenzij het een feestdag is, dan schuift de levering op.

 gambas at home logistiek

De kwaliteit van onze producten en onze service ligt ons nauw aan het hart, wij horen graag feedback of eventuele verbeterpunten. Enkel door jullie vragen/opmerkingen kunnen wij onze manier van werken aanpassen om je zo nog beter van dienst te zijn.

 

Delicieuze groetjes
Sara - Customer service

Ouder artikel Recenter artikel