Onder het motto ‘Pimp je brooddoos’, geven we een aantal recepten om zelf broodbeleg te maken.
Heel wat van onze producten zijn uitermate geschikt als lunch. Op deze manier heb je trouwens zelf ook de ultieme controle over wat er tussen je boterham of broodje gaat.
👍 Zo vermijd je de tonnen mayonaise van slaatjes die je in de winkel koopt en kan je kiezen voor bijvoorbeeld magere yoghurt.
👍 Zo ga je voor meer variatie. Ook de brooddoos van je kinderen kan op deze manier gepimpt worden.
Want zelfgemaakt smaakt altijd beter !
Tonijnsalade
Combineer magere Griekse yoghurt, light mayonaise, gepocheerde tonijn, augurkjes, kappertjes, rode ui en platte peterselie in een kom. Kruid met peper en zout.
Lekker op een bagel!
Rivierkreeftensalade
Meng magere mayonaise, ketchup, magere Griekse yoghurt, gehakte rivierkreeftjes, een scheutje worcestersaus, fijngehakte dille, 1 sjallot en 2 hardgekookte eitjes. Voor de volwassenen kan er ook nog een scheutje whisky onder de saus.
Lekker op een dikke snee zuurdesembrood of een sneetje pumpernikkel.
Edamame Humus
Pureer Edamame boontjes, tahine (sesampasta), sojasaus en sesamolie in de blender. Kruid met peper en zout!
Lekker tussen een verse pistolet!
Surimisalade
Meng de surimi met light mayonaise, magere Griekse yoghurt, 2 hardgekookte eieren in een kom. Kruid af met peper en zout.
Lekker op een sneetje vers brood!
Snow krab salade
Meng de uitgelekte snow krab met light mayonaise, zure room en een hardgekookt eitje. Kruid af met peper en zout.
Lekker op een sneetje pumpernikkel.
Wat is jouw favoriet? Heb jij nog leuke en gezonde ideetjes?
Laat het ons zeker weten !