Uw winkelmandje
GRATIS doosje garnaalkroketten van 19/05/2022 tem 29/05/2022 (bestellingen vanaf 60 euro)
Blog

Sportief aangelegd? Al eens aan surimi gedacht?

Meer en meer sportievelingen snoepen tussendoor al eens van een surimi stick. Wat is de reden van deze hype?

 

Als een sporter traint gaat hij zijn spieren zwaar belasten. De spiervezels worden daardoor beschadigd. Na de training is er een herstelperiode waarin die spieren worden hersteld en uitgebouwd. De herstelperiode is voor de sporter nog belangrijker dan de trainingsinspanning.

Surimi sticks zijn een rijke bron van eiwitten… en net die eiwitten zijn voor een sporter van levensbelang. Bovendien wordt surimi gemaakt van witvis (= niet-vette vis dus geen verzadigde vetten) en bevat het veel water. 

Gambasathome surimi sticks voor sportersSurimi: eindeloos veel variaties en mogelijkheden

 

Na een wedstrijd zie je een sporter vaak al slurpen aan een herstelshake. Die shakes zijn rijk aan eiwitten, die ervoor zorgen dat de spieren na de inspanning niet alleen herstellen maar ook versterkt worden. 

Surimi sticks zijn ook heel rijk aan eiwitten, bevatten relatief weinig suiker en dus ook weinig calorieën, met andere woorden een lekkere afwisseling voor een sportieveling.
Je bereikt er net hetzelfde effect mee als met een herstelshake, voor een meer democratische prijs. Probeer het eens… de volgende Olympische Spelen komen eraan!

Er is een ruime keuze : surimi sticks als tussendoortje, surimi chunks verwerkt in een salade of surimi garnalen met wat olie besprenkeld als hapje.

Gambasathome online bestellen surimiSurimi: eindeloos veel variaties en mogelijkheden

 

Overtuigd? Ontdek ons surimi assortiment.

 

Proef de zee @ home, 
Maaike - customer service


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel