Uw winkelmandje
Blog

Waar komen onze producten vandaan?

Leuk dat onze klanten geïnteresseerd zijn in de producten die ze aankopen. We krijgen meer en meer de vraag waar we onze producten halen. Zijn ze gekweekt of gevangen? Wij vertellen graag meer.

Alle hoeken van de wereld

Seafood producten worden gekweekt of gevangen, bewerkt en verpakt in de meest diverse streken ter wereld.
Garnalen komen vooral uit Azië of Latijns-Amerika, bepaalde inktvis komt vooral uit Spanje en het Middellandse Zee gebied, terwijl escargots Grieks of Frans zijn. Scholfilet wordt dan weer in de Noordzee gevangen.
Kortom de producten uit ons assortiment komen uit alle hoeken van de wereld.

 Gambas at home online bestellen kweekvijver garnalen             
Kweekvijver van garnalen

 

Gambas at Home focust op bekende merken omwille van de kwaliteitsgarantie van hun producten en de wetenschap dat je koopt van experten met jarenlange ervaring in de seafood diepvries wereld.

Hoe worden ze vervoerd, gestockeerd en gecontroleerd?

De meeste diepvriesproducten worden per zeecontainer vervoerd, wat ecologisch gezien een relatief kleine CO²-uitstoot heeft.

Gambas at home online bestellen producten per schip
Zeecontainer komt aan in de haven van Antwerpen


Daarna worden ze gelost en opgeslagen in een groot diepvriesmagazijn. Bij elke levering worden er op de geleverde producten kwaliteitscontroles uitgevoerd.
Dit betekent dat zowel alle gegevens op de verpakking worden geverifieerd, net zoals de temperatuur van het product zelf, het ontijsd* gewicht. (*ontijsd is niet hetzelfde als ontdooid, (Wist je trouwens dat op de meeste diepvriesproducten een laagje ijs zit, dat dient ter bescherming van het product?)), de geur, textuur en smaak. 

Gambas at home online bestellen onze verpakking en bedanktkaart
Onze verpakking met een bedanktkaart van onze collega's

 

Bij een online bestelling start de orderpicking in ons magazijn, het verpakken van de producten en nadien het uitleveren van de bestelling, dit onder de beste condities en met strikte opvolging van de diepvriestemperaturen.

Gambas at home online bestellen onze diepvriezer
Onze diepvriezer, waar het steeds -25° C is

 

Zie je er geen graten in? Te veel keuze? Vraag om ons advies! Onze collega’s hebben allemaal een passie voor seafood en om mensen te helpen, dit combineren ze graag door jou op weg te helpen in onze webshop.

Vis niet achter het net en neem een kijkje in ons assortiment,  onze leuke receptideeën en onze tutorial video’s.

 

Oesters, kreeft en krab zit momenteel nog niet in ons assortiment, maar we proberen geregeld nieuwe producten te lanceren, dus hou daarvoor onze nieuwsbrief ook in de gaten..

 

Proef de zee @ home
Anoek - customer service


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel