Uw winkelmandje

Nieuws

Het gebruik van antibiotica bij aquacultuurproducten is overbodig geworden door allerlei factoren.
Lees meer →

Voor de meeste soorten seafood bestaan er meerdere benamingen. Afhankelijk van de regio, de cultuur of het dialect, kan men voor 1 soort product wel tot 5 namen hebben.

We kunnen onmogelijk alle benamingen vermelden op de shop, wij kennen ze misschien zelf nog niet allemaal.

Lees meer →

In januari staat onze zonnevisfilet in de kijker. Zonnevis is makkelijk herkenbaar aan de typische ronde vlek op zijn flank. Volgens de legende is dit de duimafdruk van Sint Pieter, een visser, die ook deze vis heeft gevangen. Er komen trouwens nog andere vissen voor in de Bijbel : de vis uit de vermenigvuldiging van brood en vis was meer dan waarschijnlijk tilapia, een vissoort die voorkomt in het Nijl – gebied. Misschien nog belangrijker : zowel zonnevis als tilapia zijn heel erg lekkere vissoorten, elk met hun eigen karakter. We hebben op dit moment 2 maten zonnevis met vel...

Lees meer →

Een les anatomie van de garnaal : Langs de rugzijde loopt het darmkanaal, maar ook aan de binnenzijde van de garnaal zie je soms een fijn kanaaltje lopen. Dat kanaal mag je rustig laten zitten : het is een zenuwkanaaltje dat helemaal onzichtbaar wordt als je de garnaal bakt en is volkomen smaakloos.

Lees meer →
Maak kennis met onze producten die het logo 'exclusief' kregen.
Lees meer →

Hoe kan je best de kwaliteit en de smaak behouden?

Lees meer →

Je hebt misschien al gezien dat rond de meeste diepvriesproducten een laagje ijs zit. Dat laagje is er niet zomaar.  

Lees meer →

Bestellingen voor Vlaanderen en Brussel    Bestellingen voor Wallonië*  * In bepaalde gemeentes, vraag na of je postcode in het levergebied ligt.

Lees meer →