Uw winkelmandje

Nieuws

Garnalen behouden het meest hun smaak als je ze klaar maakt in de schaal.

Een echt convencience product, ideaal voor op de bbq of grill!

Lees meer →
Breng kleur en variatie op je barbecue met de zeevruchten brochette.
Lees meer →

Tijgergambas Deluxe ... een echt succesverhaal Krijg nu 10 % korting van 22/03/2022 tem 31/03/2022. Korting is al in de prijs verrekend. Weetjes Garnalen zijn een schitterend product voor debarbecue of grill : ze ogen heel erg mooi en smaken verrukkelijk. Alleen is het pellen en ontdarmen van de garnaal  iets wat soms afschrikt. Maar daarvoor hebben we de oplossing : body peeled garnalen! Deze garnaal wordt op extensieve, natuurlijke manier gekweekt in Bangladesh. Ze worden geoogst bij volle of nieuwe maan. Body peeled wil zeggen dat het lichaam al gepeld en ontdarmd is. De aanwezigheid van kop en staart...

Lees meer →
Wist je dat we heel wat inktvisproducten hebben die je als tapa kan serveren?
Lees meer →

Veggie corner De vraag naar vegetarische producten wordt steeds groter. Om onze klanten steeds beter te kunnen bedienen proberen ook wij om ons assortiment veggie producten uit te breiden. Eigenlijk kan je onze veggie corner onderverdelen in 3 categorieën: Zeewier, edamame boontjes en frituurhapjes. Ontdek hier ons volledig assortiment Speciale aanbieding ! 25 % KORTING op zeewier en edamame: gebruik de code 'VEGGIE25' in uw winkelmandje. Aanbieding geldig tem 31/01/2022. Zeewier- of wakamesalade Zeewier- of wakamesalade is al een paar jaar niet meer weg te denken uit ons leven. Oorspronkelijk surfte het product mee op de sushi-golf, maar ondertussen is...

Lees meer →

Tilapia filets Leuke weetjes ! Tilapia is een echte wereldburger, een vis die zich in vele landen en continenten thuis voelt en op veel menukaarten prominent aanwezig is. Deze vis stamt oorspronkelijk uit het Nijlgebied maar is van daar uit verspreid over een heel grote regio. Het meest bekend is de zwarte tilapia, maar er is ook een rode variant. Het is een zoetwatervis die zich heel makkelijk voortplant en heel geschikt is voor aquacultuur. Dat verklaart voor een groot stuk zijn enorme succes. Zelfs in de bijbel komt hij aan bod, in het verhaal van de vermenigvuldiging van het...

Lees meer →

Venusschelpen: immer een succes op het menu ! Leuke weetjes ! Deze schelpjes zijn nog volledig, je moet ze koken om ze te doen openen. Doordat ze nog niet gekookt zijn, geven ze nog net iets meer smaak aan je gerecht. Ze zijn een alternatief voor telinas of gekookte schelpjes, maar niet hetzelfde als kokkels. Het vlees is net voldoende stevig, met een licht zilte smaak. Deze worden nog met de hand gevist. Doordat ze uit visserij komen ipv kweek, is de toevoer niet altijd zeker. Éen van de bekendste gerechten is uiteraard de klassieker pasta alla vongole. Kookinspiratie Pasta...

Lees meer →

Ocotpus- en inktvistentakels: ideaal op de BBQ in een aluminium schaal met kruiden !              Leuke weetjes ! Inktvis is wellicht niet het eerste dat in je opkomt om op het menu te zetten als je eens ‘vis’ wil eten.Toch kan dat heerlijk zijn, en niet eens moeilijk om klaar te maken. We hebben zowel octopus (octopus vulgaris) als inktvis (dosidicus gigas) tentakels in het gamma. Octopus tentakels zijn net iets dikker, iets malser en iets voller qua smaak. Maar de inktvis tentakels zijn een mooi alternatief voor wie houdt van een net iets steviger product....

Lees meer →
Tijgergambas, de moeite waard !
Jumbo gamba’s zijn ideaal voor op de bbq of de placha. Kleinere gamba’s met kop worden meestal in een salade verwerkt.
Lees meer →