Uw winkelmandje

Reviews

Wat vind jij van onze producten? Heb je een lekker gerechtje gemaakt met 1 van onze producten? Ben je misschien op zoek naar iets maar vind je het niet meteen? Wie weet kunnen wij je helpen! Ben je over iets minder tevreden? Wij horen het graag!

Lees meer →

Vind je makkelijk alles terug op onze webshop? Is het bestelproces duidelijk? Of kunnen we daar nog in verbeteren? Wanneer jij je order plaatst, zal 1 van ons deze van A tot Z opvolgen. Zijn we duidelijk genoeg in onze communicatie wat betreft de leverdag? Tips zijn welkom! Dan kunnen wij bekijken wat we kunnen aanpassen om het voor jullie te vergemakkelijken/verduidelijken.

Lees meer →

Onze huiskok Steven is steeds bezig met het uitwerken van recepten met onze producten. Zowel de meer ervaren kok als de kok die het liever houdt bij het bakken van een eitje, probeert hij hiermee te inspireren.  Heb jij al eens een recept van hem gemaakt? Misschien heb jij wel een leuk idee dat Steven kan uitwerken? Of weet je niet goed wat je moet aanvangen met een bepaald product? Laat het ons even weten en we helpen je graag verder.

Lees meer →

Al jullie reviews betreffende onze leveringen zijn hier welkom. We proberen ons continu te verbeteren en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Wij beschikken over een eigen koelwagen zodat jullie bestelling bevroren tot aan de deur worden afgeleverd. Onze chauffeur Sven doet dit graag en met de lach ! Heb je misschien nog tips? Zie jij graag onze Sven komen :-)? Laat maar weten!

Lees meer →