Uw winkelmandje
Blog

LOGISTIEK - reviews

Al jullie reviews betreffende onze leveringen zijn hier welkom. We proberen ons continu te verbeteren en daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Wij beschikken over een eigen koelwagen zodat jullie bestelling bevroren tot aan de deur worden afgeleverd. Onze chauffeur Sven doet dit graag en met de lach !

Heb je misschien nog tips? Zie jij graag onze Sven komen :-)? Laat maar weten!


32 reacties


 • Perfecte kwaliteit en perfecte levertijd. Top producten.

  Albert Vanneste op

 • Jullie zijn de beste 🤩
  Onze bestelling zou woensdag toekomen. Door omstandigheden van de vervoer maatschappij is dit niet gebeurt. Jullie hebben dit opgelost door zelf onze bestelling te brengen. Dankjewel om te zorgen dat we met Kerstmis hele lekkere aperitief hapjes hebben kunnen voorschotelen aan onze gasten. Fijne Feestdagen 🌲🥂

  Hilde op

 • Perfecte levering alsook de kwaliteit, beter dan verwacht(sorry voor uitdrukking)maar die gratis rolletjes zijn nog onderweg dacht ik ,

  michel maes op

 • Was voor ons de eerste kennismaking en er is maar één woord voor : perfect!!! Vanaf de bestelling en de opvolging tot en met de levering. Bedankt !!!

  Ivan Emmerechts op

 • Lever was stipt en op het afgesproken uur met DPD. Alles was ook perfect ingevroren en verzorgd ingepakt!! Top service!!

  Joris Tuypens op


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel