Uw winkelmandje
Ontvang een gratis doosje lenterolletjes (voor de oven) bij een bestelling vanaf 60 euro - geldig tem 21/09/2021
Blog

ONZE PRODUCTEN - reviews

Wat vind jij van onze producten?

 • Heb je een lekker gerechtje gemaakt met 1 van onze producten?
 • Ben je misschien op zoek naar iets maar vind je het niet meteen? Wie weet kunnen wij je helpen!
 • Ben je over iets minder tevreden?

Wij horen het graag!


48 reacties


 • De lekkerste fish-sticks koop je bij Gambas at Home. De inktvistubes vullen met spinazie-ricotta en dan heerlijk grillen. De Coquilles snij ik in hele dunne plakjes, rauw leg ik ze op de bodem van een mooie grote soepkom en dan overgieten met hete paprika-gemberroomsoep. Door de warmte van de soep is de beet van de coquilles perfect en niet taai.

  Renée Mees op

 • mijn passie is paella en ik koop alles voor de paella bij gambas at home hoge kwaliteit en goede prijs.

  sabrina segers op

 • Beste Peggy
  De Covid-19 crisis laat zijn sporen na in de sector. De productie is vaak beperkt of teruggeschroefd. Ook de visserij is moeilijker door allerlei maatregelen.
  Wat betekent dat het aanbod momenteel (heel) beperkt is voor bepaalde garnalen/vissen/schaal-schelpdieren/inktvissen terwijl de vraag enorm stijgt. Gevolg : enorme schaarste en opwaartse druk op de prijzen.
  Wij kunnen helaas niets anders dan de markt volgen, de komende maanden zal er nog prijsdruk zijn, als alles genormaliseerd is, zullen de prijzen hopelijk terug naar een normaal niveau zakken.

  Gambasathome op

 • Terug tevreden over mijn bestelling maar vind het wel jammer dat een product op enkele dagen tijd meer dan 3eur opslaat per zak. Vind ik er wel over sorry.

  Peggy op

 • De producten zijn na 1 dag al aangekomen en de communicatie verliep heel vlot. We hebben er dan ook meteen van geprofiteerd om er van te eten en de vis was echt super lekker. Er komt meer dan genoeg in 1 portie dus we hebben nog over voor volgende keer zelfs. Perfect dit! Heel handig om kwaliteit in huis te halen zonder weg te moeten ;-)

  Yaan Huremovic op


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel