Uw winkelmandje
Blog

ONZE PRODUCTEN - reviews

Wat vind jij van onze producten?

 • Heb je een lekker gerechtje gemaakt met 1 van onze producten?
 • Ben je misschien op zoek naar iets maar vind je het niet meteen? Wie weet kunnen wij je helpen!
 • Ben je over iets minder tevreden?

Wij horen het graag!


50 reacties


 • Pas onze eerste bestelling geplaatst en enorm tevreden over de klantvriendelijkheid, de snelheid van levering en de kwaliteit van de producten.
  Er zijn ook soorten vis die je normaal niet snel koopt (bv. baramundi), het is leuk om ook deze te ontdekken. Dankzij ‘recepten’ kunnen we ook inspiratie opdoen om deze klaar te maken.
  Wij zijn alvast zeer tevreden!

  Nicole op

 • Ik ben weer zeer tevreden met mijn bestelling. Zeer blij met jullie producten aan mooie prijzen. En de levering en communicatie hierover is ook zeer top. Blijf zo verder doen en weer bedankt.

  Johan Van Velthoven op

 • De lekkerste fish-sticks koop je bij Gambas at Home. De inktvistubes vullen met spinazie-ricotta en dan heerlijk grillen. De Coquilles snij ik in hele dunne plakjes, rauw leg ik ze op de bodem van een mooie grote soepkom en dan overgieten met hete paprika-gemberroomsoep. Door de warmte van de soep is de beet van de coquilles perfect en niet taai.

  Renée Mees op

 • mijn passie is paella en ik koop alles voor de paella bij gambas at home hoge kwaliteit en goede prijs.

  sabrina segers op

 • Beste Peggy
  De Covid-19 crisis laat zijn sporen na in de sector. De productie is vaak beperkt of teruggeschroefd. Ook de visserij is moeilijker door allerlei maatregelen.
  Wat betekent dat het aanbod momenteel (heel) beperkt is voor bepaalde garnalen/vissen/schaal-schelpdieren/inktvissen terwijl de vraag enorm stijgt. Gevolg : enorme schaarste en opwaartse druk op de prijzen.
  Wij kunnen helaas niets anders dan de markt volgen, de komende maanden zal er nog prijsdruk zijn, als alles genormaliseerd is, zullen de prijzen hopelijk terug naar een normaal niveau zakken.

  Gambasathome op


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel