Uw winkelmandje

Recepten

We associëren de zomer altijd met de bbq, maar in de herfst of winter kan dat even leuk zijn. Natuurlijk kies je dan meestal voor andere producten: wild, bloedworst en stevige vissen. Een spies mag natuurlijk niet ontbreken en daarom kozen we voor een zelfgemaakte tonijnspies.

Lees meer →
De zeebrasem heeft vele namen. Hij is ook bekend als dorade royal of goudbrasem.
Het is een van de lekkerste vissen voor op je bord. Het is een verfijnde vis die ook overal bij past. En omdat je hem op vel kan bakken, heeft hij ook extra veel smaak.  
Voor een meer feestelijk gerecht kan je de dorade combineren met pompoenpuree en champignons.
Lees meer →
De bladeren zijn volop aan het vallen en de dagen worden snel korter. De donkere winter is aangebroken. Wat is er beter dan een dampend bord macaroni met gesmolten kaas om licht in de duisternis te brengen.
Lees meer →

🎃👻🕷️ Happy Halloween! 🎃👻🕷️

Wat eet jij vanavond? Wat dacht je van ovennachos met garnalen en een (zieke) pompoen? 😆

Lees meer →
Vroeger dacht ik dat pannekoeken altijd met suiker of siroop moesten gegeten worden. Tot ik jaren geleden in een crêperie in Bretagne een galette van Boekweetmeil met kaas en spek op mijn bord...
Later kwam ik regelmatig bij een gezellige crêperie in Antwerpen waar ik altijd de galette Neptunus met zeevruchten koos.
Die crêperie is er jammer genoeg niet meer, maar hier is ons eerbetoon.
Lees meer →
8 oktober is wereld octopus dag.
Je kan een octopus knutselen, gaan bekijken in de zoo, of er een topgerecht van maken! Wij kiezen voor een terrine van octopus omdat deze veel gelatine bevat.
Lees meer →
Een wokgerecht is altijd een goed idee, omdat je het kan afwerken naar ieders smaak.
Lees meer →
Niks zo fijn als op vakantie een dampende tajine op je bord vol met exotische smaken en geuren.
Lees meer →
We bestellen Nasi Goreng bij de afhaalchinees, maar eigenlijk is Nasi een Indonesisch roerbakgerecht. Meestal wordt het gerecht met vlees gemaakt, maar wij vervangen het vlees door garnalen.
Lees meer →