Uw winkelmandje

Recepten

Niks zo fijn als op vakantie een dampende tajine op je bord vol met exotische smaken en geuren.
Lees meer →
We bestellen Nasi Goreng bij de afhaalchinees, maar eigenlijk is Nasi een Indonesisch roerbakgerecht. Meestal wordt het gerecht met vlees gemaakt, maar wij vervangen het vlees door garnalen.
Lees meer →
Brazilië associëren we vooral met voetbal, carnaval en Caïpirinha. Maar lekker koken kunnen de Brazilianen uiteraard ook. Een goed voorbeeld daarvan is de Moqueca, een visstoofpot met kokosmelk.
Lees meer →
Heb je een etentje en maar weinig tijd om iets indrukwekkends in elkaar te steken. Dit hapje of voorgerecht kost amper tijd, maar zal je gasten zin doen krijgen in meer!
Lees meer →
Omdat we het vandaag over een Thaïse boeg gooien, moet je op zoek naar de dichtstbijzijnde Aziatische supermarkt. Snuif er de sfeer op, neem alle exotische indrukken in je op en vraag naar bananenblad. Koop hier ook je currypasta en kokosmelk, keuze genoeg!
Lees meer →

Wie zou er voor een goede taco een misdaad begaan?! Dit recept komt uit een kookboek van een Amerikaans-Mexicaanse chef. Het is niet moeilijk en superlekker!

Lees meer →

Het beste uit de zee op 1 schotel, dat krijg je als je een plateau fruits de mer bestelt. Met langoustines, wulken, scheermessen, gamba’s en mosselen kom je al heel ver! Zorg voor een lekkere, koele witte wijn en geniet!

Lees meer →
Paella is een typisch gerecht voor de regio van Valencia, Spanje. Tegenwoordig is het wel heel populair geworden in heel Spanje in alle mogelijke varianten. Ook in het zuiden van Frankrijk is het erg populair. 
Lees meer →
Zomerse avonden vragen naar frisse gerechtjes. Dit is er zo eentje!
Lees meer →