Uw winkelmandje

Recepten

Ceviche van zeebaars in combo met gin. Mmmmmmm...
Lees meer →
Ceviche van zeebaars comme chez Steven...
Lees meer →

Week van de smaak : 18 - 28 november. Wat is voor jouw de smaak van geluk?

Lees meer →

Sole meunière is een echte klassieker. Hoe meer boter hoe beter. Voor een keer hoeft u zich geen zorgen te maken over uw cholesterol. Oh ja, en vergeet de frieten niet! Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 20 minuten   INGREDIËNTEN : 4 Atlantische tongfilets Olijfolie 100 gram boter Peper en zout Enkele lepels citroensap Fijngehakte platte peterselie BEREIDING : Zet de pan op het vuur met een scheutje olijfolie. Laat de vis enkele minuten bakken en voeg dan de boter toe. Draai de tong behoedzaam om en bak ook deze zijde een paar minuten. Zet het vuur...

Lees meer →

Een heerlijk receptje, makkelijk te bereiden en budgetvriendelijk. Viskoekjes vind je zowel terug in de Zuid-Amerikaanse keuken als in het Verre Oosten. Dit gerecht is een Mexicaanse variant. Voorgerecht | 8 personen | Voorbereiding: 25 minuten | Bereiding: 30 minuten   INGREDIËNTEN : 1 zak tilapia filets 1 ei, peper en zout, olijfolie 5 el. Bloem, panko 1.5 liter melk Limoensap Tijm, peterselie en laurier 2 teentjes knoflook ¼ tl. chilivlokken 700 g aardappelen Voor de tomatensalsa 6 tomaten, gepeld, in blokjes 3 teentjes knoflook 1 rode ui 1 rode chilipeper platte peterselie Limoensap BEREIDING : Kook de aardappelen 15 min. in...

Lees meer →

Op Halloween mogen er geen vieze hapjes ontbreken: spinnensoep, mummy hotdogs of heksenvingers. 

Lees meer →
Pasta met sardienen is een op en top Siciliaans gerecht.
Lees meer →
Surf en turf is een combinatie van zeevruchten en vlees, Mexican style.
Lees meer →
Surf en turf is een combinatie van zeevruchten en vlees, het beste van twee werelden dus.
Lees meer →