Uw winkelmandje

Recepten

Paella is een typisch gerecht voor de regio van Valencia, Spanje. Tegenwoordig is het wel heel populair geworden in heel Spanje in alle mogelijke varianten. Ook in het zuiden van Frankrijk is het erg populair. 
Lees meer →
Zomerse avonden vragen naar frisse gerechtjes. Dit is er zo eentje!
Lees meer →
Als u deze zomer niet aan de Italiaanse kust geraakt, brengen we ze gewoon naar u thuis. Voor dit fantastische voorgerecht hebt u niet veel nodig, enkel lekkere zeevruchten, Italiaanse bloem, citroen en een friteuse.
Lees meer →
Iedereen is gek op ambachtelijk uitziende gehaktballen met tomatensaus en pasta of rijst. Maar ook met vis kan je dit gerecht maken. En balletjes rollen vindt iedereen wel fijn!
Lees meer →
Een zalmspies op de bbq is altijd feest. Marineer ze in Teriyaki saus en serveer met een noedelsalade.
Lees meer →

Een feestelijk zomers gerecht waar je weinig moeite voor moet doen. Met deze coquilles in halve schaal zet je je feestelijke zomeravond op een gepaste manier in. Snel, makkelijk en luxueus, maar heel lekker en ideaal als aperitief voor je zomerse BBQ.

Lees meer →
Met fish & chips oneindig experimenteren!
Lees meer →
De puntzak is terug! Maar deze keer niet met frietjes, maar in sushi vorm.
Lees meer →
Iedereen kijkt eind april begin mei uit naar de komst van de asperges. Asperges zijn veelzijdig in gebruik en vooral heel lekker. Dit gerecht is een twist op de klassieker Asperges à la Flamande.
Lees meer →