Uw winkelmandje

Recepten

Als ik op vakantie tapas bestel zijn er altijd 3 dezelfde bij: gehaktballetjes, patatas bravas… en garnalen in look. En met onze Argentijnse garnalen maak je deze tapa helemaal af. Drink er een gin tonic bij of een glaasje witte wijn en waan jezelf op een terras in Andalusië! Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 40 minuten | Bereiding: 20 minuten INGREDIËNTEN 400 gram rivierkreeftenvlees 500 gram pasta 1 romanesco 50 gram pijnboompitten 100 gram parmezaanse kaas Sap van een halve citroen Half bosje basilicum 400 gram rivierkreeftjes 15 kerstomaatjes 250 gram ricotta Sap van een halve citroen Bieslook, dille...

Lees meer →

Als ik op vakantie tapas bestel zijn er altijd 3 dezelfde bij: gehaktballetjes, patatas bravas… en garnalen in look. En met onze Argentijnse garnalen maak je deze tapa helemaal af. Drink er een gin tonic bij of een glaasje witte wijn en waan jezelf op een terras in Andalusië! Hapje | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 15 minuten INGREDIËNTEN Argentijnse garnalen (rode scampi), gepeld 5 teentjes look, fijngesneden 100 ml olijfolie 1 sjalot, fijngesneden Peper en zout BEREIDING Verwarm een pan met de olijfolie. Bak de look en sjalot. Voeg de garnalen toe en bak ze gaar. Kruid...

Lees meer →

Poke bowls veroveren de wereld! Kommen vol met vis, groenten en rijst of noedels zijn verkrijgbaar van New York tot Kapellen. De rauwe vis was een snack voor de Hawaiiaanse vissers. De Japanse en Chinese immigranten daar zorgden ervoor dat het evolueerde tot wat we nu kennen. Wij vervangen de tonijn of zalm door nobashi garnalen die we zelf gaan paneren en frituren. Smakelijk! Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 40 minuten INGREDIËNTEN 250 g rijst 250 g zeewiersalade 400 g edamame boontjes 20 nobashi garnalen 1 ei, losgeklopt 2 eetlepels bloem 2 eetlepels panko 1...

Lees meer →

We kiezen voor een Thaise klassieker met Tom Yam Kung. Lekkere garnalen in de bekendste Thaise soep ter wereld. Deze pittige soep is een bom van smaken met exotische ingrediënten:  chili, vissaus, galanga, citroengras, limoenblad en uiteraard lekkere reuzengarnalen. De reuzengarnalen zijn ontdarmd, maar hebben wel hun schaal nog, wat uiteraard bijdraagt aan de smaak! Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 40 minuten INGREDIËNTEN 24 Easy peel witpootscampis 2 stuks citroengras 2 limoenblaadjes 2 theelepels galanga half bakje champignons ½ el vis saus ½ el limoensap Korianderwortel Bosje Korianderblad 2 eetlepels lente ui 1 liter kippenbouillon 5 bird’s eye...

Lees meer →
Een recept om echt te scoren bij je geliefde.
Lees meer →
Pasta op zijn best met lekkere garnalen.
Lees meer →
Een lekker makkelijk hapje om mee te starten.
Lees meer →

Brodetto is het Italiaanse broertje van de bouillabaise. Het is een vissoep uit de regio Marche, aan de Adriatische zee. Net zoals bouillabaise kan je de soep zo rijk maken als je zelf wil. Wij kiezen voor scampi, mosselen, zalm, rouget, coquilles en rivierkreeftenvlees. Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 50 minuten | Bereiding: 25 minuten      INGREDIËNTEN Scampi Mosselen Zalm Rouget Coquilles Rivierkreeftenvlees 1 eetlepel tomatenpasta Basilicum Witte wijn 2 uien 2 tenen look 1 stengel selder 1 stengel prei 2 tomaten Tijm Rozemarijn 2 liter water BEREIDING Stoof ui, look, prei en selder met de kruiden. Voeg tomaten...

Lees meer →

Een dampende kop soep kan in dit winterse seizoen een troost zijn. Soep is makkelijk te maken en ideaal om op voorraad te hebben in je vriezer of ijskast.Geen tijd voor een uitgebreid menu tijdens een drukke werkdag? Dan is een lekkere soep een prima alternatief, boordevol vitamientjes. Een minder klassieke vissoep, maar daarom niet minder lekker. Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 30 minuten      INGREDIËNTEN 400g schelpjes (maar je kan hiervoor ook Gekookte venusschelpen of Chileense mosselen gebruiken) 4 stukken schelvis 2 steeltjes selder, in stukjes een stukje knolselder, in schijfjes 2 uiten, gesnipperd 1 teentje look, gesnipperd 200g chorizo, in...

Lees meer →