Uw winkelmandje

Recepten

Wij bij Gambas at Home zijn fan van witloof. Vooral met ham en kaassaus. Maar deze tarte tatin mag er ook zijn. Het is een hartige variatie op de tarte tatin met appel en het is een originele manier om witloof te presenteren. Nu nog een stukje zonnevis erbij en de dag kan niet meer stuk.  

Lees meer →
Als je niet weet waarheen te gaan op vakantie, kan je je altijd laten leiden door lekker eten. Maak deze lekkere Provençaalse saus met een stukje zonnevis en je waant je reeds in je vakantiehuis in het Zuiden van Frankrijk…
Lees meer →
De winter mag nog een beetje kouder, dan kunnen we de echte hartverwarmende winterrecepten opnieuw boven halen. 
Lees meer →
De feestdagen zijn in aantocht ! No stress menu: Hoofdgerecht.
Scampi's met een lekkere saus mogen niet ontbreken op een feestmenu. De klassieke diaboliquesaus krijgt hier een upgrade met wat kreeftensoep en room. En om het helemaal af te maken serveren we het gerecht met zwarte pasta. Feestelijke kleuren voor een feestelijke maaltijd!!
Lees meer →
De feestdagen zijn in aantocht ! No stress menu: Voorgerecht.
Onze halve jacobsschelpen met vrucht zijn een echte lifesaver. Je hoeft ze gewoon te ontdooien, te vullen met wat lekkers en te verwarmen in de oven. Hier kiezen we voor zeewierboter. Meng boter met zout en zeewier en vul er de schelpjes mee. Een feestelijk gerecht zonder uren keukenarbeid! Prettige feestdagen!
Lees meer →
De feestdagen zijn in aantocht ! No stress menu: hapje.
Niet iedereen heeft met de feestdagen even veel tijd om inkopen te doen en een diner voor te bereiden. In ons No Stress menu, leggen we de nadruk op lekker zonder stress. We kiezen als starter voor gefrituurde hapjes. Maar dat kunnen we wel pimpen met lekkere zelfgemaakte sausjes. En de mogelijkheden zijn onbeperkt. Geen stress én lekker eten!
Lees meer →
De feestdagen zijn in aantocht ! Eigentijds menu: hoofdgerecht.
Voor het hoofdgerecht gaan we all the way: jacobsvruchten, vergeten groenten en bloedworst. Maak een risotto en werk hem af met gefrituurde pastinaak, lekkere paddestoelen van het seizoen, kort gekorste Jacobsvruchten, rul gebakken bloedworst en tuinkers. Er zal niemand met honger van tafel gaan! 
Lees meer →

De feestdagen zijn in aantocht! Eigentijds menu: voorgerecht. Een feestelijke bisque mag niet ontbreken op je feest. Het langoestinevlees hak je fijn en meng je met wat zeste van limoen. Maak daar mooie ravioli van. Dat kan uiteraard met zelfgemaakt deeg, maar wij deden het met wontonvellen. Maak de bisque en werk hem af met enkele ravioli en opgeklopte room. Laat de pakjes maar komen!

Lees meer →
De feestdagen zijn in aantocht ! Eigentijds menu: hapje.
Chilipepers zijn super populair tegenwoordig. Heel wat mensen maken zelf chilisaus. Voor ons eigentijds kerstdineetje beginnen we met zoetzure chilidip. Het is is niet moeilijk en je gasten zullen onder de indruk zijn. Serveer er mini-loempia’s bij. Gegarandeerd een warm begin van je feest!
Lees meer →