Uw winkelmandje
Blog

Aziatische salade met mango en Gamba Latina

Zon. Zomer. Het moet niet altijd BBQ zijn, een frisse salade is ook altijd lekker.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 min | Bereiding: 15 min

 

INGREDIËNTEN:

  • 1 doosje gekookte Vannamei garnalen (Gamba Latina)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels vissaus
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 theelepel mirin
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 theelepel geroosterde chili pasta (optioneel)
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • Zeste en sap van 1 limoen
  • 2 eetlepels geraspte gember
  • Koriander
  • 2 mango’s, in reepjes
  • 1 komkommer, in schijfjes
  • 1 rode ui
  • 2 lente-uitjes
  • Koriander
  • Munt
  • Gefrituurde uitjes

 

BEREIDING:

  1. Maak eerst de vinaigrette. Meng olie, vissaus, bruine suiker, mirin, sesamolie, chili pasta, look, zeste en sap van 1 limoen, gember en koriander.

  2. Dresseer de komkommer, mango’s en garnalen over 4 borden.

  3. Werk af met rode ui, lente-ui, munt, koriander, gefrituurde uitjes en vinaigrette.

Smakelijk.


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel