Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 25 minuten | Bereiding: 35 minuten
INGREDIËNTEN
Voor de vulling:
- 300 gram zalm
- 300 gram kabeljauw
- 300 gram rauw gepelde garnalen
- 300 gram mosselen
- Bieslook
-
80 gram boter
- 80 gram bloem
- 8 dl visbouillon
- Champignons
- Citroensap
- Geraspte kaas
Voor de galette:
-
250 gram Boekweitbloem
- 40 gram gesmolten boter
- 500 ml melk
- 2 eieren
- Snuifje zout
BEREIDING
Meng de ingrediënten voor de boekweitpannekoeken en laat het mengsel 2 uur staan.
Bak de champignons in olijfolie.
Maak een roux met de boter, bloem en visbouillon + kookvocht van de mosselen. Laat de vis en garnalen garen in de saus. Voeg ook de champigons toe.
Alles alles gaar is, mag het mosselvlees bij de saus en breng op smaak met wat citroensap.
Bak de boekweitpannekoeken. Leg wat van de visvulling op de pannekoeken en vouw de hoeken toe. Strooi er wat gemalen kaas over en zet nog even in de oven tot de kaas gesmolten is.
Werk af met gesnipperde bieslook.