Uw winkelmandje
Blog

Conchitas a la parmesana / Sint-Jacobsvruchten met parmezaan

Een snel Peruviaans recept om de familiefeestjes op te leuken zonder veel werk.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 5 minuten 

gambas at home online bestellen coquilles halve schelp

INGREDIËNTEN

  • 12 coquilles in halve schelp
  • 2 eetlepels pisco, tequila of whiskey
  • 1 eetelepel chili pasta
  • Halve theelepel look
  • 80 gram panko broodkruim
  • 80 gram parmezaan
  • 3 eetlepels gesmolten boter
  • Bieslook

 

BEREIDING

Meng wat chilipasta met de Peruviaanse drank Pisco (Tequila of Whiskey kan ook). Lepel wat van het mengsel over de coquilles in de schelp. Reken op 3 schelpen per persoon.
Maak een vulling met panko broodkruim, parmezaanse kaas en gesmolten boter en vul er de schelpen mee. Zet ze onder de grill tot ze mooi goudbruin kleuren. Werk af met wat gesnipperde bieslook. Smakelijk!!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel