Een snel Peruviaans recept om de familiefeestjes op te leuken zonder veel werk.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 5 minuten

INGREDIËNTEN
- 12 coquilles in halve schelp
- 2 eetlepels pisco, tequila of whiskey
- 1 eetelepel chili pasta
- Halve theelepel look
- 80 gram panko broodkruim
- 80 gram parmezaan
- 3 eetlepels gesmolten boter
- Bieslook
BEREIDING
Meng wat chilipasta met de Peruviaanse drank Pisco (Tequila of Whiskey kan ook). Lepel wat van het mengsel over de coquilles in de schelp. Reken op 3 schelpen per persoon.
Maak een vulling met panko broodkruim, parmezaanse kaas en gesmolten boter en vul er de schelpen mee. Zet ze onder de grill tot ze mooi goudbruin kleuren. Werk af met wat gesnipperde bieslook. Smakelijk!!