Uw winkelmandje
Blog

Easy Peel garnalenbrochet met pastisboter

Kruidenboter mag niet ontbreken bij een goeie BBQ. Meng de boter met peterselie, look, rozemarijn en het past perfect bij gegrilde vis of vlees. Wil je echt het Zuiden oproepen, voeg dan een beetje pastis toe aan je kruidenboter en lepel het over gegrilde scampis! Lekker!

Hapje/Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 10 minuten 

gambasathome online bestellen easy peel tijgerscampis op de barbecue

INGREDIËNTEN

  • Tijgerscampis Easy Peel 
  • 100 gram boter, zacht
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • Peper
  • Zout
  • Een bosje peterselie, fijngesneden

 

BEREIDING

Meng 100 gram zachte boter met gesnipperde ui, peper, zout, look en fijngesneden peterselie en een paar eetlepels pastis. Laat de boter opnieuw hard worden in de ijskast. Steek de garnalen op spiesen en bak ze op de barbecue. Lepel er op het einde wat boter over en geef er wat stokbrood bij om de gesmolten boter mee op te eten.

Heerlijk ! Ideaal om op je terras in het zonnetje te eten.


1 reactie


  • Uitstekend recept om uw vingers van af te likken !!!!!
    TOP!

    Véronique De Visscher op

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel