Uw winkelmandje
Blog

Feestmenu - hapje: gevulde Sint-Jacobsvruchten in halve schelp

Feestelijker dan een gevulde coquille kan het niet worden. De toon van je feestje is meteen gezet door de feestelijke presentatie.

Hapje | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 20 minuten

gambasathome online bestellen recept gevulde sint jacobsvrucht met koraal in halve schaal

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Doe de boter en een pan en zet op een middelhoog vuur.
  3. Voeg de bloem toe, laat even stoven tot je een biscuitgeur ruikt. Voeg dan de melk toe, blijf roeren en laat zachtjes een paar minuten koken.
  4. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  5. Haal van het vuur en voeg de kaas toe.
  6. Leg wat grijze garnaaltjes op de coquilles en overgiet met de saus. Werk af met nog een beetje kaas.
  7. Zet in de oven tot er een mooi goudbruin korstje op komt!

Smakelijk !


2 reacties


  • ontdooien, droogdeppen, olijfolie, peper en zout, look en peterselie eroverheen en voor 10 minuutjes in oven aan 180°. Lekker voor bij het aperitief met een glaasje wit of bubbels.

    Erik op

  • Ik maakte deze schelpjes met een sausje gemaakt met mosseljus ipv melk.De garnalen strooide ik er op net voor het opdienen.
    De st Jacobsvruechten zijn super lekker.

    INgrid op

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel