Het ideale hoofdgerecht om je favoriete zeevruchten en vissen te laten schitteren in je bord.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 40 minuten | Bereiding: 20 minuten
INGREDIËNTEN
- 4 barramundiporties
- 4 zalmporties
- 2 preien
- 150 ml room
- 400 ml visbouillon
- 1 eetlepel vadouvan curry mengeling (verkrijgbaar bij de supermarkt)
- 1 teentje look
- 1 ui
- Aardappelpuree
BEREIDING
- Snij de prei in stukjes en pocheer in de visbouillon.
- Pocheer daarna de vis en hou warm.
- Stoof gesnipperde look en prei in wat olijfolie. Voeg de vadouvan toe en de visbouillon en room, en laat inkoken.
- Snij de vis in stukken en verdeel samen met de prei over de borden.
- Werk af met de saus en wat kruiden.
- Serveer met aardappelpuree.
Smakelijk !