Uw winkelmandje
Blog

Feestmenu - hoofdgerecht: luxe vispannetje

Het ideale hoofdgerecht om je favoriete zeevruchten en vissen te laten schitteren in je bord.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 40 minuten | Bereiding: 20 minuten

gembasathome online bestellen recept luxe vispannetje

INGREDIËNTEN

  • 4 barramundiporties
  • 4 zalmporties
  • 2 preien
  • 150 ml room
  • 400 ml visbouillon
  • 1 eetlepel vadouvan curry mengeling (verkrijgbaar bij de supermarkt)
  • 1 teentje look
  • 1 ui
  • Aardappelpuree

BEREIDING

  1. Snij de prei in stukjes en pocheer in de visbouillon.
  2. Pocheer daarna de vis en hou warm.
  3. Stoof gesnipperde look en prei in wat olijfolie. Voeg de vadouvan toe en de visbouillon en room, en laat inkoken.
  4. Snij de vis in stukken en verdeel samen met de prei over de borden.
  5. Werk af met de saus en wat kruiden.
  6. Serveer met aardappelpuree.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel