Uw winkelmandje
Blog

Feestmenu - voorgerecht: taartje zeebarbeel

Dit is het ideale gerechtje voor wie even weg wil van de kalkoenen. Dit gerecht is niet enkel feestelijk, maar doet je tegelijk dromen van vakantie.

Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 25 minuten

gambasathome online bestellen recept taartje zeebarbeel

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Stoof de ui en look in wat olie. Kruid met peper en zout en wat tijm.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Bestrijk de bladerdeegvellen met tapenade en beleg met de gebakken ui en look. Verdeel er wat stukjes mozzarella over. Bak de taartjes 25 minuten in de oven.
  4. Bak ondertussen de zeebarbeel kort in de pan.
  5. Haal na 20 minuten de taartjes uit de oven en leg er de zeebarbeel op. Zet nog 5 minuten in de oven.
  6. Werk af met oregano en serveer! 

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel