Dit is het ideale gerechtje voor wie even weg wil van de kalkoenen. Dit gerecht is niet enkel feestelijk, maar doet je tegelijk dromen van vakantie.
Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 25 minuten
INGREDIËNTEN
- 8 kleine zeebarbeel filets
- Groene tapenade
- 4 kleine bladerdeegvellen
- Mozzarella
- Oregano
- Ui in reepjes
- Look, gesnipperd
- Tijm
BEREIDING
- Stoof de ui en look in wat olie. Kruid met peper en zout en wat tijm.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bestrijk de bladerdeegvellen met tapenade en beleg met de gebakken ui en look. Verdeel er wat stukjes mozzarella over. Bak de taartjes 25 minuten in de oven.
- Bak ondertussen de zeebarbeel kort in de pan.
- Haal na 20 minuten de taartjes uit de oven en leg er de zeebarbeel op. Zet nog 5 minuten in de oven.
- Werk af met oregano en serveer!
Smakelijk !