Uw winkelmandje
GRATIS doosje garnaalkroketten van 19/05/2022 tem 29/05/2022 (bestellingen vanaf 60 euro)
Blog

Fish Sticks met puree en tartaarsaus

Hoe beter het weekend inzetten dan met een snel, makkelijk en hartverwarmend gerecht! Zeker bij slecht weer gaat er niets boven een bord met warme dampende aardappelpuree met vers gebakken fishsticks. Maak er een lekkere tartaar bij en het feest is compleet! En daarna snel samen onder een dekentje naar tv kijken! Genieten!

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 min | Bereiding: 30 min

gambasathome online bestellen recept fish sticks met puree en tartaarsaus

INGREDIËNTEN :

  • 1 kg gepaneerde heek vissticks
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 2 preistengels
  • 3 eierdooiers
  • 3 hardgekookte eieren
  • mosterd
  • azijn
  • dl arachide-olie
  • peterselie
  • dragon
  • bieslook
  • kappertjes
  • augurkjes
  • sjalotten

BEREIDING:

Aardappel-prei puree

  • Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en pureer met melk en boter.
  • Stoof de prei in boter en voeg toe aan de aardappelen.
  • Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

Tartaarsaus

  • Maak een mayonaise met de dooiers, een scheutje azijn, arachide-olie en mosterd.
  • Kruid met peper en zout.
  • Hak de kappertjes en augurkjes in fijne stukken en hak de kruiden fijn.
  • Snipper de sjalot heel fijn.
  • Plet de hardgekookte eieren en meng alles onder de mayonaise.

Bak de fishsticks en serveer met veel saus en puree.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel