Kinderen zijn meestal gek van fishsticks én van wraps... dus waarom geen combo!
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 15 minuten
INGREDIËNTEN
- 12 fishsticks
- Geraspte wortel
- Fijngesneden witte kool
- Ijsbergsla
- Komkommer in reepjes
- 4 tortilla wraps
- 100 gram yoghurt
- 2 eetlepels mayonaise
- Geperst teentje look
- Gesnipperde bieslook
- Scheutje limoensap
BEREIDING
Maak de dressing met yoghurt, mayonaise, look, bieslook en limoensap. Meng 2 eetlepels van de dressing met de kool en de wortel. Verwarm een wrap kort in een droge pan. Beleg met de koolsla, ijsbergsla en reepjes komkommer. Bak de fishsticks in de oven, pan of frietketel. Beleg de wraps met de fishsticks en rol de wrap op. Lepel er wat saus over en serveer onmiddellijk.
Smakelijk!