Uw winkelmandje
Blog

Garnaalburger met wakame en pikante mayonaise

Hamburgers zullen nooit uit de mode gaan. Maar wat dacht je van een garnaalburger met wat exotische kruiden, zeewiersalade en pikante mayo. Ideaal voor tijdens een barbecue, of gewoon in het weekend als lunch.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 25 minuten | Bereiding: 25 minuten     

gambasathome online bestellen recept garnalenburger met wakame salade

INGREDIËNTEN

Voor de garnalenburger:

  • 500 gram gepelde garnalen
  • Halve eetlepel maïzena
  • 3 eetlepels broodkruim of panko
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel geraspte gember
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje geplette look
  • 1 eetlepel gehakt citroengras

BEREIDING

  1. Doe alle ingrediënten voor de burger in de blender. Vorm er burgers van. Bak ze in olie.
  2. Verwarm de broodjes.
  3. Beleg de broodjes met de burger, de wakame en werk af met srirachamayonaise.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel