Uw winkelmandje
Ontvang een gratis doosje lenterolletjes (voor de oven) bij een bestelling vanaf 60 euro - geldig tem 21/09/2021
Blog

Garnaalcurry met mango en zoete aardappel

Snel en lekker is deze garnaalcurry met mango en zoete aardappel. Het is bovendien ook redelijk mild voor een curry, dus kan iedereen er van meegenieten. De mango maakt het lekker vol van smaak.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 20 minuten  

gambasathome online bestellen recept garnaalcurry met mango en zoete aardappel

INGREDIËNTEN

  • 1 lente ui
  • 2 theelepels rode curry pasta
  • 200 ml kokosmelk
  • 250 bouillon
  • 1 eetlepel thaise vissaus
  • 1 zoete aardappel in blokjes
  • 300 g rauw gepelde garnalen
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 mango in blokjes
  • koriander

BEREIDING

  1. Verhit de wok en bak de lente ui in wat olie. Voeg de currypasta toe.
  2. Na enkele minuten mag je de kokosmelk, bouillon en vissaus toevoegen.
  3. Voeg er nu de zoete aardappel aan toe en laat 10 minuten stoven.
  4. Voeg de garnalen, het limoensap en de mango toe.
  5. Laat pruttelen tot alles gaar is.
  6. Werk af met koriander en serveer met rijst.
Smakelijk !

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel