Een wokgerecht is altijd een goed idee, omdat je het kan afwerken naar ieders smaak.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 25 minuten | Bereiding: 20minuten
INGREDIËNTEN
- 300 gram gepelde garnalen
- 200 gram kabeljauwstukjes
- 1 venkel, in stukjes
- Een half bakje champignons, in schijfjes
- 3 stengels paksoi, in stukjes
- 1 stukje gember, geraspt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje look geplet
- 300 gram gepelde garnalen
- 200 gram kabeljauwstukjes
- Koriander
- Noedels
- Chilipeper
- 4 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels honing
- 1 teentje look geplet
- 1 halve eetlepel sesamolie
- 1 eetlepel chilisaus
BEREIDING
- Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
- Voeg alle ingrediënten voor de woksaus bij elkaar.
- Bak de kabeljauw en garnalen in arachideolie. Haal ze uit de wok.
- Bak dan de ui, chilipeper, gember en look in wat olie.
- Voeg dan de venkel toe en laat enkele minuten al roerend bakken.
- Voeg dan de paksoi en de champignons toe. Laat even bakken.
- Voeg dan de uitgelekte noedels, de garnalen, de kabeljauw stukjes en de woksaus toe.