Uw winkelmandje
Blog

Garnalen en kabeljauw in de wok

Een wokgerecht is altijd een goed idee, omdat je het kan afwerken naar ieders smaak.
 

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 25 minuten | Bereiding: 20minuten     

garnalen en kabeljauw in de wok

INGREDIËNTEN

  • 300 gram gepelde garnalen
  • 200 gram kabeljauwstukjes
  • 1 venkel, in stukjes
  • Een half bakje champignons, in schijfjes
  • 3 stengels paksoi, in stukjes
  • 1 stukje gember, geraspt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje look geplet
  • 300 gram gepelde garnalen
  • 200 gram kabeljauwstukjes
  • Koriander
  • Noedels
  • Chilipeper
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels honing
  • 1 teentje look geplet
  • 1 halve eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel chilisaus

BEREIDING

  1. Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Voeg alle ingrediënten voor de woksaus bij elkaar.
  3. Bak de kabeljauw en garnalen in arachideolie. Haal ze uit de wok.
  4. Bak dan de ui, chilipeper, gember en look in wat olie.
  5. Voeg dan de venkel toe en laat enkele minuten al roerend bakken.
  6. Voeg dan de paksoi en de champignons toe. Laat even bakken.
  7. Voeg dan de uitgelekte noedels, de garnalen, de kabeljauw stukjes en de woksaus toe.
Voila, een licht en makkelijk zelf te maken gerecht. Laat het smaken!

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel