Uw winkelmandje
Blog

Gekookte garnalen met zure room dip

Op warme dagen eten we gewoonlijk geen warme soep of zware roomsauzen. Warm weer vraagt lichte gerechten en koude schotels.

Gekookte garnalen zijn uiteraard het makkelijkst. Die moet je gewoon ontdooien. Onze party- en cocktailgarnalen, gekookte rivierkreeftjes en gekookte vanamei garnalen zijn daarom de ultieme convenience producten. Samen met een lekkere dip zijn ze de ideale opener voor je bbq of zomerse picknick. 

Aperitief/Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 minuten |  Bereiding: 5 minuten  

INGREDIËNTEN :

  • 20 gekokte gamba latina (vooraf laten ontdooien)
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels zure room
  • 1 teentje look geperst
  • Gesnipperde bieslook
  • 1 limoen

BEREIDING :

  1. Meng alles voor de dip : mayonaise, zure room, look en bieslook.
  2. Serveer de garnalen met de dip en de limoen in stukjes. 

Smakelijk!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel