Uw winkelmandje
Blog

Gepaneerde butterfly ansjovis met tartaar

Onze butterfly ansjovisjes zijn het ideale aperitiefhapje. De kop en ingewanden werden verwijderd zodat enkel de 2 filetjes overblijven die aan elkaar hangen. Het presenteert heel mooi. Je kan uiteraard zelf een lekkere tartaar maken als saus, maar dat hoeft niet.

Hapje | 4 personen | Bereiding: 15 minuten  

Gambas at home gepaneerde butterfly ansjovisjes

INGREDIËNTEN :

  • 300 g ansjovis 
  • Tartaar
  • 250g bloem
  • Tl paprikapoeder
  • Snuifje cayennepeper

BEREIDING :

  1. Verwarm de friteuse voor.

  2. Dep de ansjovis goed droog.

  3. Haal de visjes door de bloem en frituur tot ze goudbruin zijn.
  4. Serveer met de tartaarsaus.     Smakelijk !

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel