Uw winkelmandje
Blog

Gevulde schelpen met zalm

Aftellen naar Kerst - deel 2 : Klassiek menu : voorgerecht.
Als je bij de traiteur komt, zie je gewoonlijk in de toonbank van die fantastisch mooie gevulde schelpen liggen, bedolven onder de kaas. Heerlijk!... en niet zo moeilijk!

Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 30 minuten  

 

INGREDIËNTEN

BEREIDING

Pocheer de vis in de visbouillon. Maak een roux met de boter en de bloem. Laat enkele minuutjes en voeg nu de visbouillon toe. Roer goed zodat je een gladde saus krijgt.
Bak de champignons met wat look. Voeg citroensap en room toe aan de saus. Meng nu de zalm en champignons met de saus. Zet de oven op 200 °C.
Vul de schelpen met de visragout en werk af met gemalen kaas. Zet ze ongeveer 20 minuutjes in de oven tot ze mooi goudbruin zijn.
Werk nog af met wat tuinkers.

Ouder artikel Recenter artikel