Dit recept lokt de lente. Gegrilde groenten met een lekker stukje vis. Heel puur en heel gezond. Zo gezond dat er zelfs een glaasje rosé bij mag 😉!
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 20 minuten
INGREDIËNTEN
- 4 kabeljauwfilets
- 1 Courgette
- Bosje Veldsla
- 4 Aardappelen
- Rode paprika
- Gele paprika
- Look
- Tijm
- Tuinkers
- Parmezaan
- Peper en zout
BEREIDING
- Snij de courgette in schijfjes. Marineer ze in een beetje olijfolie, look en tijm.
- Kook de aardappelen, snij ze in schijfjes en voeg ze daarna bij de courgette.
- Snij de rode en gele paprika in reepjes en voeg ook bij de courgette.
- Zet de groenten in een voorverwarmde oven van 180 graden tot ze mooi geroosterd zijn.
- Zet de kabeljauwfilets een 15-tal minuten in de oven, kruid ze met peper en zout naar smaak.
- Serveer met de gegrilde groenten.
- Werk af met tuinkers, veldsla en een paar krulletjes parmezaan.
Smakelijk !