Uw winkelmandje
Blog

KIBBELINGTACO'S

In het Noorden van Mexico eten ze taco’s met vis in een korstje. Dan komen we uit bij Kibbeling uiteraard. Het deeg maken we zelf uit een zakje en zo winnen we toch weer een beetje tijd.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 25 minuten 

Gambasathome online bestellen kibbelingtaco

INGREDIËNTEN

  • Kabeljauwstukjes
  • Jean sur mer kibbeling beslag (verkrijgbaar in supermarkten zoals Delhaize)
  • Geraspte wortel
  • Geraspte witte kool
  • Granaatappelpitten
  • Limoensap
  • Koriander of platte peterselie
  • Ijskoude pils of water
  • Bloem
  • Mayonaise
  • Ingelegde jalapeñoschijfjes
  • Zure room
  • Tortillavellen (in dit recept met tarwetortilla's, nog lekkerder met maïstortilla's)

BEREIDING

Meng de geraspte wortel en kool met mayonaise, een eetlepel zure room, sap van een halve limoen, peper en zout. Zet koel. Maak nu het beslag volgens de verpakking. Je kan kiezen of je het met bier of water maakt. Haal de vis door de bloem en dan door het beslag. Frituur op 180 °C tot de stukjes goudbruin zijn. Verwarm de tortilla in een droge pan. Leg er wat koolsla op en 3 à 4 stukjes kibbeling. Werk af met de granaatappelpitten, koriander of platte peterselie. Meng de overige zure room, met sap van de andere helft limoen, peper en zout. Gebruik het sausje als dip voor de tortilla! Buen Provecho!

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel