Het is niet altijd evident om je kinderen vis of seafood te laten eten.
Welk kind lust er geen pizza 🍕? En wat zeg je dan van een visstickpizza?
De ideale snelle woensdagnamiddag- of vrijdagavondmaaltijd! Het is de manier om het begin van het weekend te vieren 🥳.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 40 minuten | Bereiding: 20 minuten
INGREDIËNTEN
- 16 Fishsticks
- 4 wraps
- Mozzarella in kleine bolletjes
- 1 halve Pompoen
- 1 Rode ui in schijfjes
- 1 bosje Koriander
BEREIDING
- Maak eerst de pompoenpuree. Zet de pompoenstukjes een half uur in een voorverwarmde oven van 180 graden. Haal ze uit de oven en mix ze met wat bouillon tot een smeuïge puree.
- Besmeer de wraps met de pompoenpuree.
- Bak de fishsticks en snij ze in stukjes.
- Leg ze op de pizza samen met de mozzarella en de ui.
- Bak de pizza’s 10 minuten in de oven.
- Werk af met wat koriander.
Smakelijk !