Uw winkelmandje
Blog

Macaroni met rivierkreeftjes en chorizo

De bladeren zijn volop aan het vallen en de dagen worden snel korter. De donkere winter is aangebroken. Wat is er beter dan een dampend bord macaroni met gesmolten kaas om licht in de duisternis te brengen.

Deze keer laten we de hesp weg en vervangen we die door rivierkreeftenvlees en stukjes chorizo. Een soort van surf en turf macaroni die minsten even lekker is als het origineel. Smakelijk!

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 45 minuten     

gambasathome online bestellen recept macaroni met rivierkreeftenvlees gambasathome online bestellen recept macaroni met rivierkreeftenvlees

INGREDIËNTEN

    BEREIDING

    • Snij de uien in schijfjes en stoof in de boter met de chorizo in blokjes.
    • Voeg de bloem toe en meng goed. Giet er de melk bij en laat even doorkoken.
    • Zet het vuur af en roer de kazen en in stukjes gesneden rivierkreeftjes onder de saus. Kruid af met peper en zout.
    • Kook de pasta half gaar.
    • Giet de pasta af en meng onder de saus.
    • Giet alles in een ovenschaal en strooi er nog wat kaas over.
    • Zet de schotel een half uur in een voorverwarmde oven van 200 graden.

    Smakelijk !


    0 reacties


    Laat een reactie achter

    Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

    Ouder artikel Recenter artikel