Mahi mahi is bij ons een minder bekende vis, met heel stevig kip-achtig vlees. Heel lekker op de bbq. Deze vis is bekend in de caraïben en daarom serveren we hem met een spicy ananassalsa.
Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 20 minuten
INGREDIËNTEN :
- 4 mahi mahi filets
- 1 halve ananas in grote repen
- 1 rode paprika
- 1 kleine rode chilipeper
- 1 rode ui
- 1 eetlepel Limoensap
- 1 eetlepel suiker
- 1 teen look
- koriander
BEREIDING :
- Grill de ananas op een het bbq of in een grillpan.
- Voeg daarna de andere ingrediënten in een hete pan, behalve de koriander, en laat even bakken
- Snij de ananas in stukjes en voeg toe aan de pan.
- Laat afkoelen in de ijskast.
- Bak de mahi mahi op de grill en serveer met de salsa.
- Werk af met koriander.
Smakelijk!