Uw winkelmandje
Blog

Paasmenu - Lentestoemp met zeebrasem en een gepocheerd ei

Bij stoemp denken we meestal onmiddellijk aan de donkere wintermaanden waarin je lichaam roept om stevige gerechten. Gerechten die troost bieden in koude donkere dagen en het lichaam verwarmen. Maar met de juiste kruiden en groenten kan stoemp ook iets lente-achtigs zijn. Munt, bieslook en erwtjes kondigen de lente aan. Serveer daarbij een stukje lekkere vis met vel en een gepocheerd ei om het paasgevoel te vervolledigen.   

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 45 minuten | Bereiding: 30 minuten     

gambasathome online bestellen paasmenu lentestoemp met zeebrasem

INGREDIËNTEN

  • 4 zeebrasemfilets
  • 1 kg aardappelen
  • 1 dl melk (of meer indien je houdt van een smeuïge puree)
  • 60 gram boter
  • Munt
  • Bieslook
  • 4 eieren
  • 200 gram Erwten

BEREIDING

  1. Kook de aardappelen gaar en pureer ze met melk en boter. Hou warm.
  2. Kook de erwten kort.
  3. Bak de doradefilets.
  4. Pocheer 4 eieren.
  5. Meng vlak voor het serveren de fijngehakte kruiden en de erwtjes door de puree.
  6. Serveer er de vis bij en het gepocheerde ei.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel