Uw winkelmandje
Blog

Paëlla

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 40 minuten | Bereiding: 45 minuten                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

PAELLA

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Zet de pan op het vuur en schenk er genoeg olijfolie in.
    Bak eerst de gamba’s kort en haal ze uit de pan.
  2. Voeg nu de chorizo toe en bak mee. Haal ook uit de pan.
  3. Vervolgens de inktvisringen bakken en uit de pan halen.
  4. Voeg wat olijfolie toe en bak de ui en de look.
  5. Doe dan alle kruiden in de pan en voeg de inktvisringen, paprika en chorizo toe.
  6. Stoof uiteindelijk de rijst mee en begin met het toevoegen van de bouillon. Voeg na 15 minuten ongeveer de erwtjes, gamba’s, mosselen en venusschelpen toe. Laat garen. Werk af met peterselie en serveer met citroenpartjes.

 

Ouder artikel Recenter artikel