Uw winkelmandje
Blog

Pasta met romanescopesto, rivierkreeftenvlees en ricotta

Als ik op vakantie tapas bestel zijn er altijd 3 dezelfde bij: gehaktballetjes, patatas bravas… en garnalen in look. En met onze Argentijnse garnalen maak je deze tapa helemaal af. Drink er een gin tonic bij of een glaasje witte wijn en waan jezelf op een terras in Andalusië!

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 40 minuten | Bereiding: 20 minuten

gambasathome online bestellen recept met rivierkreeftenvlees

INGREDIËNTEN

  • 400 gram rivierkreeftenvlees
  • 500 gram pasta
  • 1 romanesco
  • 50 gram pijnboompitten
  • 100 gram parmezaanse kaas
  • Sap van een halve citroen
  • Half bosje basilicum
  • 400 gram rivierkreeftjes
  • 15 kerstomaatjes
  • 250 gram ricotta
  • Sap van een halve citroen
  • Bieslook, dille

BEREIDING

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Kook de romanesco en meng daarna met geroosterde pijnboompitten, parmezaanse kaas, citroensap en basilicum.
  3. Meng de pesto onder de pasta samen met het grof gehakte rivierkreeftenvlees.
  4. Snij de kerstomaten in stukjes en meng ze onder de pasta.
  5. Meng ricotta met citroensap, bieslook en dille.
  6. Serveer de pastasla met een kleine quenelle van ricotta.
  7. Werk af met basilicum.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel