Uw winkelmandje
Blog

Pizza met ansjovis

Pizza time!

De tijd dat barbecueën gewoon vlees op de grill droppen was, ligt ver achter ons. Tegenwoordig koken we met onze bbq. Zo kan je jouw bbq uiteraard ook gebruiken om pizza te maken.

Gewoon een pizzasteen heet laten worden, de ideale ingrediënten erop en bakken. Wij kiezen hier voor mozzarella en ansjovis.
De overschot van de ansjovis kan je ook inleggen in olie en bewaren in de koelkast om dan later te gebruiken in slaatjes of sauzen, zoals bvb de puttanesca saus.

Hoofdgerecht/ Hapje | 4 personen | Voorbereiding: 20 min | Bereiding: 20 min

INGREDIËNTEN:

BEREIDING:

  1. Verwarm de bbq voor (of de oven).

  2. Bereid het pizzadeeg voor.

  3. Beleg met de saus, mozzarella en ansjovis.

  4. Bak de pizza en werk af met rucola! Smakelijk.   

Smakelijk!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel