Uw winkelmandje
Blog

Po Boy scampi broodje - weekend van het bier

Dit broodje uit New Orleans ontstond tijdens een staking in de jaren ’20 van de 20e eeuw. Een broodje met vlees of vis, hoewel het meestal toch met rivierkreeftjes, scampi of zelfs oesters wordt gemaakt. Buiten de gefrituurde scampi is het een heel eenvoudig recept: brood, sla, tomaten en saus. Een stevig broodje voor de stevige honger. Voor het deeg van de garnalen hebben we Belgisch bier gebruikt. Dat kan gaan van een simpele pils tot een steviger blond bier. De keuze is aan jou!

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten |  Bereiding: 10 minuten  

gambasathome online bestellen recept po boy broodje scampi

INGREDIËNTEN :

BEREIDING :

  1. Maak het beslag met het bier, de eieren en de bloem.
  2. Verwarm de friteuse op 180 °C. haal de garnalen door het beslag en frituur ze tot ze mooi goudbruin zijn.
  3. Beleg het broodje met saus, groenten en scampi.
Smakelijk !

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel