Uw winkelmandje
Blog

Provençaalse brochette met Aardappelsla - BBQ gerecht

Nu de zon opnieuw schijnt en de dagen langer worden, wordt het tijd om de BBQ uit de kelder of het tuinhuis te halen.

Dat grillen niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst dit gerecht.
De Provençaalse spies (ook wel zeebruchten brochet genoemd) combineert garnalen met inktvis en vis en is de ideale brochette voor de BBQ.

Maak er een lekkere aardappelsla bij en geniet. 

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 min | Bereiding: 15 min

INGREDIËNTEN:

  • 4 Provençaalse brochettes

  • 1 kg krielaardappeltjes, gekookt en gebakken
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels zure room
  • 2 eetlepels kappertjes, gehakt
  • 2 kleine augurkjes, gehakt
  • Bieslook, fijngesneden
  • Platte peterselie, fijngesneden
  • 1 eetlepel mosterd

BEREIDING:

  1. Verwarm de BBQ.
  2. Meng de aardappelen met de mayo, zure room, mosterd, kappertjes, augurkjes, bieslook en peterselie. Kruid met peper en zout.
  3. Smeer de spiesen in met olijfolie, kruid met peper en zout en grill ze op de BBQ.
  4. Serveer met de aardappelsla.

Smakelijk!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel