Niet iedereen houdt van pikant eten en dit gerecht kan je zo hot maken als je wil. Wij kiezen voor veel smaak, maar we blijven wel weg van spicy ingrediënten. Met wat pasta erbij is dit een ideaal hoofdgerecht, hier serveren we het als voorgerecht met wat brood bij.
Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 30 minuten

INGREDIËNTEN
- Rauw gepelde garnalen of easy peel
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teentje look
- 4 tomaten, gepeld en in stukjes
- Bieslook gehakt
- 1 blik kreeftensoep
- Een scheutje cognac of whiskey
- 1 el zacht gerookt paprikapoeder
- 2 dl room
- Brood
BEREIDING
Stoof de ui en look in olijfolie samen met het paprikapoeder. Blus met een scheutje whiskey of cognac. Voeg dan de kreeftensoep toe. Laat kort stoven. Doe de room erbij en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Bak ondertussen de garnalen in wat olijfolie. Voeg ze bij de saus. Werk af met de fijngehakte tomaten en bieslook.
Smakelijk !