Uw winkelmandje
Blog

Sint-Jacobsvruchten in schelp met kruidenboter

Een feestelijk zomers gerecht waar je weinig moeite voor moet doen. Met deze coquilles in halve schaal zet je je feestelijke zomeravond op een gepaste manier in. Snel, makkelijk en luxueus, maar heel lekker en ideaal als aperitief voor je zomerse BBQ.

Aperitief | 6 personen | Voorbereiding: 15 minuten | Bereiding: 5 minuten 

gambasathome online bestellen coquilles in halve schelp recept met kruidenboter

INGREDIËNTEN


BEREIDING

Laat de boter op kamertemperatuur komen. Meng ze met de ui, kruiden, zout en zeste. Rol in plasticfolie en zet deze koud weg.

Zet de schelpen op een hete bbq. Lepel overal wat van de kruidenboter op. Als de boter gesmolten is, kan je de schelpen serveren!

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel