Uw winkelmandje
Blog

Sint-Jacobsvruchten met pastinaakpuree en bloedworst

Met pastinaak en Sint-Jacobsvruchten kan je alle kanten uit. Hier maken we er een leuk voorgerechtje mee.

Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 25 minuten | Bereiding: 15 minuten 

gambas at home online bestellen sint jacobsvruchten met pastinaakpuree en bloedworst

INGREDIËNTEN

  • 12 sint-jacobsvruchten
  • 2 pastinaken
  • Halve liter melk
  • 1 bloedworst in schijfjes
  • Ham gedroogd in de microgolfoven
  • Groene kruiden

 

BEREIDING

Kook 2 pastinaken in melk. Pureer ze als ze gaar zijn met wat melk en kruid met peper en zout.

Bak de coquilles kort en krachtig in boter. Bak ondertussen ook de bloedworst.

Lepel een beetje van de pastinaakpuree op een bord en werk af met de coquilles en de bloedworst.

Garneer met nog iets groens en wat gedroogde ham. In dit recept hebben we het gerecht ook nog afgewerkt met een crème van bloedworst.


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel