Uw winkelmandje
Blog

Sint-Jacobsvruchten met pastis

Bent u het najaar beu en op zoek naar een feestelijk gerechtje met een zomerse toets? Zoek niet verder! De pastis in deze saus katapulteert u recht terug in uw teensletsen aan de petanquebaan in het zuiden van Frankrijk. Het is een heel eenvoudig voorgerechtje, maar niettemin maakt het indruk op uw gasten.

Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 minuten | Bereiding: 20 minuten

gmabasathome online bestellen sint jacobsvruchten recept met pastis

 

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Kruid de coquilles met peper en zout. Bak ze op een heet vuur in boter.
  2. Voeg de pastis toe en flambeer ze! Let wel op: doe dit NOOIT onder de damkap.
  3. Haal de coquilles uit de pan en hou ze warm.
  4. Voeg de room toe aan de pan en laat even indikken. Kruid met peper en zout.
  5. Serveer de coquilles met de saus en werk af met fijngesneden lente-ui.
  6. Serveer met een stukje brood.

Smakelijk !


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel