Uw winkelmandje
Blog

Slaatje met garnaaltjes, witloof en appel

Het is nooit te warm om te eten, maar bij heet weer smaken lichte frisse slaatjes des te meer.

Hoofdgerecht /Lunch | 4 personen | Voorbereiding: 15 min | Bereiding: 15 min

INGREDIËNTEN:

  • 500 gram garnaaltjes

  • 2 stronkjes witloof, gesnipperd
  • 1 appel, in schijfjes
  • Veldsla
  • Radijs, in schijfjes
  • Bieslook, gesnipperd
  • 1 eetlepel mosterd
  • 6 eetlepels olie
  • 2 eetlepels azijn

 

BEREIDING:

  1. Maak de vinaigrette met mosterd, olie en azijn. Zet opzij.

  2. Meng de andere ingrediënten onder elkaar.

  3. Serveer met de vinaigrette. Lekker met wat brood!

Smakelijk!


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel