Noedelsoepen zijn hot. En dan bedoelen we niet spicy (soms wel natuurlijk), maar wel heel populair. Tegenwoordig vind je overal noedelshops of ramen (Japanse noedelsoep) bars. In Vietnam zijn noedelsoepen ook vaak het ideale ontbijt. Het vult geweldig en geeft je een hele dag energie.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 30 minuten
INGREDIËNTEN
- Scampi
- Noedels
- Kippenbouillon
- Visbouillon
- 1 gekookt ei (7 minuten)
- Gefrituurde uitjes
- Koriander
- Soja scheuten
- chilisaus
BEREIDING
- Kook de noedels zoals op de verpakking.
- Voeg de bouillons samen en breng ze aan de kook.
- Pocheer kort de garnalen in de bouillon.
- Zoek je mooiste soepkom en vul ze met soja scheuten, de gepocheerde scampi en de noedels.
- Werk af met koriander, gefrituurde uitjes en het gekookte eitje. Eventueel nog een beetje chilisaus als je het graag spicyer hebt.