Uw winkelmandje
Blog

St-Jacobsvruchten met zeewierboter in halve schelp

De feestdagen zijn in aantocht ! No stress menu: Voorgerecht.
Onze halve jacobsschelpen met vrucht zijn een echte lifesaver. Je hoeft ze gewoon te ontdooien, te vullen met wat lekkers en te verwarmen in de oven. Hier kiezen we voor zeewierboter. Meng boter met zout en zeewier en vul er de schelpjes mee. Een feestelijk gerecht zonder uren keukenarbeid! Prettige feestdagen!

Voorgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 minuten + 1 uur ijskast | Bereiding: 15 minuten

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Laat de boter op kamertemperatuur komen. Meng met wat zout en het zeewier.
  2. Maak er een rolletje van, verpak in plastic folie en leg het terug in de ijskast voor minstens een uurtje.
  3. Leg 12 schelpen met vrucht op een ovenrooster. Snij schijfjes boter van het rolletje en plaats op het coquillevlees.
  4. Zet de schelpen met vulling 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 °C. Serveer onmiddellijk!

    0 reacties


    Laat een reactie achter

    Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

    Ouder artikel Recenter artikel