Uw winkelmandje
Blog

Tapa van gekookte octopus tentakels

Als je tapas gaat eten mag de ‘pulpo a la Gallega’ niet ontbreken. Gebruik gekookte tentakels in plaats van een volledige octopus te moeten koken, zo bespaar je weer wat tijd! Smakelijk!

Voorgerecht/tapa | 4 personen | Voorbereiding: 20 minuten | Bereiding: 15 minuten     

gambasathome online bestellen recept tapa van octopustentakels

INGREDIËNTEN

BEREIDING

  1. Schil de aardappelen en kook ze. Snij ze in schijfjes.

  2. Snij de tentakels in stukjes en verwarm ze lichtjes in een pan met wat olijfolie.

  3. Dresseer de aardappelstukjes op een bord en leg daar de octopus op. Bestrooi met zeezout, gerookt paprikpoeder en eventueel wat platte peterselie.


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel