Meestal vind je Thaïse Curries met kipfilet of garnalen, maar met een stevige vis is dit ook een topgerecht. Wij kozen voor Barramundi, een vaste, smaakvolle vis.
Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 30 minuten | Bereiding: 20 minuten
INGREDIËNTEN
- 4 Barramundifilets
- 2 stengels citroengras, gekneusd
- Een handjevol Thaïs Basilicum
- 3 limoenblaadjes
- 1 chilipeper, zonder zaadjes gesnipperd
- Sluimerwten
- 1 Blik kokosmelk
- 1 eetlepel currypasta
BEREIDING
Zet de wok op het vuur met wat maïsolie. Bak de currypasta even. Voeg dan de andere ingrediënten toe, behalve de vis, basilicum en de kokosmelk. Laat kort bakken. Voeg dan de kokosmelk toe. Laat de vis garen in de kokosmelk. Werk af met het basilicum en serveer met rijst!