Uw winkelmandje
Blog

Thaise Salade met inktvis en ananas

Zon. Zomer. Het moet niet altijd BBQ zijn, een frisse salade is ook altijd lekker.

Hoofdgerecht | 4 personen | Voorbereiding: 10 min | Bereiding: 15 min

INGREDIËNTEN:

  • 1 zakje Inktvistapas
  • 2 eetlepels olijfolie

  • 2 eetlepels vissaus
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 theelepel mirin
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 theelepel geroosterde chili pasta (optioneel)
  • 1 teentje look, gesnipperd
  • Zeste en sap van 1 limoen
  • 2 eetlepels geraspte gember
  • Koriander
  • 1 ananas in blokjes
  • 1 komkommer in schijfjes
  • Munt
  • Lente-ui, in stukjes

 

BEREIDING:

  1. Maak eerst de vinaigrette. Meng olie, vissaus, bruine suiker, mirin, sesamolie, chili pasta, look, zeste en sap van 1 limoen, gember en koriander.

  2. Leg de komkommer, ananas en inktvis op een bord.

  3. Werk af met koriander, munt, lente-ui en vinaigrette.


0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel