Uw winkelmandje
GRATIS doosje garnaalkroketten van 19/05/2022 tem 29/05/2022 (bestellingen vanaf 60 euro)
Blog

Tijgergamba rolls

Gamba rolls vind je de laatste jaren meer en meer bij ons. Het is uiteraard typisch Amerikaans om alles tussen broodjes te steken, maar deze gamba rolls zijn een moderne, hippe en ongedwongen manier om gambas, kreeft of langoest te eten. Met een beetje gesmolten boter, maak je het gerechtje echt af.

Hoofdgerecht | 2 personen | Voorbereiding: 15 min | Bereiding: 20 min

|Gambasathome tijgergamba rolls

INGREDIËNTEN :

BEREIDING:

  1. Kook de tijgergambas. Haal ze uit het water en hou ze koel. Snij het vlees in stukken.

  2. Bak de zijkanten van de broodjes in boter.

  3. Laat wat boter smelten en warm het gambavlees op.

  4. Snij de broodjes open en besmeer de binnenkant met cocktailsaus.

  5. Beleg het broodje met het gambavlees en sprenkel er wat gesmolten boter, bieslook en limoensap over.

  6. Extra serveertip, wat chips en augurken deden wij erbij.
Smakelijk !

0 reacties


Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden voor ze online komen

Ouder artikel Recenter artikel